Ο παρθένος ορυκτοβάμβακας Supafil της Knauf Insulation εκτός από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που παρουσιάζει στη μόνωση διπλής τοιχοποιίας με διάκενο, αποτελεί ιδανική λύση και για τη θερμομόνωση στέγης στην περίπτωση που υπάρχει κενό μεταξύ της πλάκας και της κεραμοσκεπής. Η αποτελεσματική μόνωση της στέγης είναι εξίσου σημαντική με αυτήν των περιμετρικών τοίχων αφού μέσω αυτής παρουσιάζονται μεγάλες απώλειες θερμότητας.

Είναι ένα πρωτοποριακό υλικό που επιτυγχάνει σημαντικά αποτελέσματα στη θερμομόνωση ενός κτιρίου, επιφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και κόστους έως και 70%. Επιπλέον είναι φιλικό προς το περιβάλλον αποτελούμενο από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Το ενεργειακό του αποτύπωμα είναι ελάχιστό αφού σύμφωνα με έρευνες η ενέργεια που εξοικονομείται από τη χρήση του είναι έως και 1500 φορές χαμηλότερη από αυτήν που καταναλώνεται για την παραγωγή του. Ακόμη, δεν περιέχει φορμαλδεϋδες, πρόσθετα χρώματα, είναι μη εύφλεκτο και βελτιώνει αισθητά την ηχομόνωση του κτιρίου.

Designers from around the world

Class aenean nisi senectus leo varius in neque ultricies, ullamcorper magna molestie aptent risus lacus blandit dictum auctor mattis, hac pellentesque commodo pellentesque ligula nostra. Gravida senectus suspendisse scelerisque primis urna habitasse posuere rutrum, donec sit praesent.