Ποιοί είμαστε

Στα αρχικά μας F.U.V., βρίσκεται η φιλοσοφία του έργου που παράγουμε ακολουθώντας τις βασικές αρχές του Βιτρούβιο για την “καλή” κατασκευή: Firmitas, Utilitas, Venustas, που στα λατινικά σημαίνει Σταθερότητα, Λειτουργικότητα, Αισθητική. Δημιουργούμε το περιβάλλον μας και αυτό με τη σειρά του δημιουργεί εμάς! Επηρεάζει τα καθημερινά μας συναισθήματά που με τη σειρά τους καθοδηγούν τις σκέψεις και τις πράξεις μας.

Η ιστορία μας

Από το 2005 και μέχρι σήμερα όχι μόνο έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε ενεργοί στην Ελληνική πραγματικότητα, αλλά τη στιγμή της γενικότερης κατάρρευσης του οικοδομικού κλάδου, εμείς εξελιχθήκαμε επενδύοντας στη χώρα μας σε γνώσεις, καινοτόμες τεχνικές και ανθρώπινο δυναμικό! Για εμάς η «κρίση» λειτούργησε περισσότερο ως μια πρόκληση και ευκαιρία για τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μας τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους εργοδότες μας.

Η ομάδα μας

Αναπτύξαμε και βελτιώσαμε τις ικανότητες και τις δεξιότητές μας ώστε με τα νέα δεδομένα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους τεχνικό έργο, μικρής ή μεγάλης κλίμακας το οποίο απαιτεί σχεδιασμό, οργάνωση, έλεγχο πόρων, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και ποιοτικό έλεγχο. Ο συντονισμός και ενορχήστρωση των παραπάνω δραστηριοτήτων ώστε να υπερκαλυφθούν οι ανάγκες και οι προσδοκίες του εκάστοτε εργοδότη είναι το αντικείμενό μας.

14 Δεκεμβρίου 2020 | Online παρουσίαση

Η τεχνική της θερμομόνωσης με Supafil

Παρουσίαση σε ζωντανή σύνδεση με το εργαστήρι μας του τρόπου που εφαρμόζεται το Supafil στους τοίχους,  τον υπολογισμό για το ενεργειακό πιστοποιητικό και το ποσοστό βελτίωσης που προσφέρει η θερμομόνωση με εμφύσηση.

image
image

18-20 Οκτωβρίου 2019 | Metropolitan EXPO

Οικοδομή EXPO 2019

Σε μια περίοδο ανάκαμψης του κατασκευαστικού τομέα, παρουσιάσαμε ένα από τα προϊόντα μας, τον Κτιριακό Πνεύμονα στη νέα έκθεση του κλάδου.

image
image
image
image
image
image

Our vision is kind to the Environment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam vehicula mollis urna vel dignissim. Integer tincidunt viverra est, non congue lorem.

Our main work team

Integer eu metus at orci scelerisque rutrum. Vivamus condimentu ipsum vitae iaculis cursus, turpis nisl.
Avatar

Ivan Slavic

Designer
Avatar

Lucy Glovert

Developer
Avatar

Lyli Crush

SEO Specialist